Woningontruiming Scheveningen

Woningontruiming Scheveningen is de aanbieder van woningontruimingen in Scheveningen en omstreken. Het maakt niet uit of u een enkele kelder moet ontruimen, of een heel gebouw, ons ontruimingsbedrijf helpt u van A tot Z. Een overzicht van regionale aanbieders van woningontruimingen vindt u bij woningontruiming regionaal.

Hoe regelt u een woningontruiming in Scheveningen

  1. Neem contact op met Ontruimingsbedrijf Scheveningen

    Probeer zo veel mogelijk details mee te geven als u contact met ons opneemt. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, of bellen met 06 – 2526 5595.

  2. Wij plannen een bezoek voor een gratis ontruimingsofferte

    Wij houden van duidelijkheid en eerlijke prijzen. Daarom willen we als u beschikbaar bent het te ontruimen huis bezoeken. Zo kunnen we een korte inspectie doen van de te ontruimen spullen en in te zetten transport- en mankracht. Zo kunnen we u het best een goede prijs bieden. Lees meer over de kosten huisontruiming.

  3. Wij regelen de rest!

    Niets is te gek voor onze ervaren ontruimers! Wij voeren meestal alle bruikbare spullen af naar de kringloop in een kringloop woningontruiming. Afval wordt naar het milieupark gereden. Zo wordt zo veel mogelijk gerecycled. Uw woning leveren we bezemschoon op. Als het moet kunnen we ook vloeren verwijderen, gaten dichten, en meer. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Onze adviseurs kunnen u over alles adviseren, zoals bijvoorbeeld ontruimen na overlijden, of het ontruimen van sterk vervuilde woningen. Ook voor zakelijke ontruimingen bent u bij ons het juiste adres.

Schrijf ons via het contactformulier, bel ons via 06 – 2526 5595, of vind ons op Facebook. Alvast bedankt voor het kiezen voor Woningontruiming Scheveningen!

Woningontruiming