Kosten huisontruiming

Wilt u meer weten over de kosten van een huisontruiming? Wij hopen dat u op deze pagina alle informatie vindt die u nodig heeft. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw huisontruiming? Of heeft u andere vragen? Gebruik het contactformulier of bel 06 – 2526 5595.

kosten huisontruiming
De kosten van een ontruiming zijn variabel

Variabele kosten huisontruiming

Bepaalde kosten van de huisontruiming zijn variabel. Dat wil zeggen dat ze afhankelijk zijn van de situatie. Op deze pagina proberen we de verschillende variabelen uiteen te zetten zodat u een duidelijk en inzichtelijk beeld krijgt van de kosten van een huisontruiming bij ons ontruimingsbedrijf.

Rekenvoorbeeld kosten kleine huisontruiming

Er is sprake van een relatief kleine huisontruiming als er maar 1 of 2 kamers moeten worden ontruimd. De kosten van de huisontruiming zijn gebaseerd op het aantal uren transport met mankracht om de meubels te tillen en het afval af te storten bij het milieupark. Zijn we 1 uur aan het sjouwen, en bijna 2 uur aan het rijden dan moet u rekenen op een prijs van tussen de 200 en 300 euro (ongeveer 100 euro per uur voor transport met 2 verhuizers). Het is in specifieke gevallen mogelijk om korting te krijgen in ruil voor de inboedel. Er bestaan zelfs mogelijkheden om gratis woning ontruimen.

Ontruiming sterk vervuilde woning

Als een woning sterk vervuild is moet hij in veel gevallen ook schoon gemaakt worden voordat hij kan worden opgeleverd. Geen situatie is ons vreemd, ook bijvoorbeeld bij ontruimen na overlijden.

Bezemschoon opleveren, en meer

Na het ontruimen van de spullen en de troep leveren wij de woning bezemschoon op. Maar soms zijn er meer taken voor de oplevering nodig. Schroeven en spijkers in de muur, een rails die nog verwijderd moet worden, een vloerelement, een schoorsteen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het al is gedaan. Ons team beschikt over effectief verwijderingsgereedschap en als het moet ook gereedschap voor kleine sloopwerkzaamheden. Ons advies is om vooraf goed te bekijken wat er moet gebeuren. Wij helpen u graag met alle taken, en ronden die in één dag af.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordat we aan de huisontruiming beginnen doen wij een korte inspectie van de woning en de spullen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan om precies te weten wat uw huisontruiming gaat kosten. Gebruik het contactformulier of bel met 06 – 2526 5595.