Gratis woning ontruimen

Soms is het mogelijk een woning gratis te ontruimen. De gratis ontruiming vindt dan plaats in ruil voor een eventuele waarde van de spullen in de inboedel. Lees op deze pagina of u in aanmerking komt voor de gratis woning ontruiming in ruil voor het opkopen van de inboedel.

Gratis ontruimingsofferte

Of u in aankomt komt voor de gratis ontruiming hangt af van verschillende factoren. De eerste stap is sowieso gratis. Die kost dus niets. Onze medewerker komt langs voor een gratis en vrijblijvende offerte voor de ontruiming. Als dat nodig is kijken we ook naar de oplevering van de woning. U kunt hiervoor direct een afspraak maken via het contactformulier, of bellen met 06 – 2526 5595.

Waar zijn de kosten in de gratis ontruimingsofferte op gebaseerd?

De ontruimingskosten zijn vooral gebaseerd op het transportmiddel en de mankracht die nodig is om de ontruiming in één dag af te ronden. Het komt dus neer op hoeveel er gesjouwd moet worden. De afstand is hierbij van belang. Ook worden we vaak ingezet om de woning gelijk op te leveren. Dit zijn bijvoorbeeld taken als vloeren verwijderden en gaatjes in de muren te dichten. En daarna natuurlijk alles bezemschoon op te leveren.

Wanneer is de ontruiming gratis?

Gratis woning ontruimen is mogelijk als het ontruimingsbedrijf instemt om de taken geheel, of deels, uit te voeren in ruil voor de eventuele waarde van de spullen. Meestal kiezen wij hier niet voor en werken wij samen met de kringloop, en niet met veilinghuizen en tweedehandswinkels. Wij ruimen vooral troep op, en proberen spullen de beste toekomst te geven maar kunnen maar beperkt handelen bij het inkopen van inboedel.

Een ontruimingsbedrijf inschakelen

gratis woning ontruimen

Of u een bedrijf ontruimingsbedrijf inschakelt hangt er natuurlijk van af of u zelf de tijd en transportmogelijkheden hebt om de spullen snel en effectief te ontruimen. Het aantal werkzaamheden is vaak net iets groter dan een normale verhuizing, maar veel mensen doen de ontruiming natuurlijk gewoon zelf. In principe is een ontruimingsbedrijf inschakelen niet gratis.

Gratis woning ontruimen offerte

Wilt u een offerte aanvragen om gratis de woning te ontruimen? Neem contact met ons op via het contactformulier of bel met 06 – 2526 5595.