Kringloop woningontruiming

Veel mensen kiezen ervoor een woningontruiming te laten doen door de kringloop. Dit is voor ons ontruimingsbedrijf een veel gebruikte werkwijze. Lees op deze pagina alles over hoe wij samenwerken met de kringloop om woningen te ontruimen en spullen een toekomst te geven.

Wat is een kringloop woningontruiming?

kringloop
Kringloop woningontruiming

Een kringloop woningontruiming schenkt het grootste gedeelte van de ontruimde spullen aan de kringloop. Het voordeel van de kringloop is dat ze veel spullen aannemen. Ook worden die spullen op deze manier gered van de vuilcontainer. Mensen kunnen meubels vaak nog goed gebruiken. De kringloop hanteert zeer lage prijzen en daarom worden op deze manier veel mensen geholpen. Een kringloop woningontruiming is dus het meest sociaal- en milieuvriendelijk.

Wat kost een woningontruiming via de kringloop?

De kosten van een woningontruiming kunnen variëren. De kosten zijn vooral gebaseerd op het transportmiddel en de mankracht om uw woningontruiming in één dag af te ronden. Meer informatie over de variabele kosten leest u op onze pagina kosten huisontruiming.

Gratis woningontruiming offerte aanvragen

Om u een goede prijs te kunnen bieden, en om niet voor verassingen te komen staan bieden wij u van tevoren een gratis offerte. Voor die offerte doen wij eerst een korte inspectie van de locatie en de spullen. Zo weten onze adviseurs precies hoeveel transport- en mankracht er nodig is om uw ontruiming in één dag af te ronden. Om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een woningontruiming kunt u gebruik maken van het contactformulier, of bellen met 06 – 2526 5595.