Ontruimingsbedrijf Den Haag

Ontruimingsbedrijf Den Haag is de nummer één aanbieder voor huisontruimings-oplossingen in Den Haag en omstreken. Het maakt niet uit of U een enkele kamer, of meerdere gebouwen wilt ontruimen, wij managen uw project van A tot Z.

ontruimingsbedrijf den haag
Ontruimingsbedrijf Den Haag

Waarom u kiest voor Ontruimingsbedrijf Den Haag

  • Snelle en effectieve huisontruimingen in Den Haag en omstreken.
  • Onze huisontruimingen en verhuizingen zijn verzekerd, en garanderen dus de veiligheid van uw en onze spullen.
  • We bieden gratis professioneel advies over het kiezen van de huisontruimingsdienst die het best bij U past. Gebruik de jarenlange ervaring van onze ontruimingsspecialisten, verhuizers en bestuurders.
  • We zijn altijd voor U beschikbaar.
  • Ons ontruimingsbedrijf is er voor zowel particuliere als zakelijke dienstverlening.

Meer informatie

Wat is een huisontruiming?

Een huisontruiming haalt alle huishoudelijke apparaten en andere huisraad uit een woning, en herstelt de woning verder naar haar originele staat. Een huisontruiming duurt meestal een dag, tot twee dagen, afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en inboedel. Een huisontruiming kan bijvoorbeeld een woning of pand ontruimen en bezemschoon opleveren, maar de dienst kan ook gebruikt worden om veel spullen en/of een garage of een kelder leeg te halen.

Wat kost een huisontruiming?

Praktisch gezien komen de kosten neer op vanaf 350 euro voor de kleinere klussen, tot 2500 euro voor grote hoeveelheden huisraad en/of sterk vervuilde woningen. Op onze pagina Kosten Huisontruiming leest u precies hoe het zit. Het type spullen en te verrichten werkzaamheden zijn van invloed op de prijs. Vertel ons zo veel mogelijk de details van de oplevering zodat U later niet voor verrassingen komt te staan.

Waar zijn de kosten op gebaseerd?

De kosten van de huisontruiming zijn vooral gebaseerd op de hoeveelheid huisraad die getilt en vervoerd moet worden. Daarnaast moeten we natuurlijk bepaalde afval storten op de daarvoor bedoelde plekken. Waarschuw de ontruimingsspecialist als er kans is op asbest en andere pesticides. Alle afval wordt door ons netjes afgevoerd en gestort bij milieuparken, en waar mogelijk werken we samen met recycle- en kringloopinstanties. De meest gangbare werkwijze is een kringloop woningontruiming.

house clearance the hague

Ontruimingsbedrijf Den Haag staat voor u klaar

Eerlijk, flexibel en ervaren

Onze ontruimers hebben veel ervaring. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren bij ontruimen na overlijden, of het ontruimen van een sterk vervuilde woning. Niets is te gek voor ons ervaren team. Reken erop dat wij U een eerlijke en competitieve prijs kunnen bieden voor uw huisontruiming, net zoals honderden andere tevreden klanten in de omgeving Den Haag. De gratis ontruimingsofferte is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen? Gebruik het contactformulier,
bel ons op 06 – 2526 5595, of vind ons op Facebook. Alvast bedankt voor het kiezen voor Ontruimingsbedrijf Den Haag!

house clearance aarlanderveen